Στην κατηγορία αυτή θα περιλαμβάνονται εφαρμογές που αυτή την στιγμή είναι υπό κατασκευή. Σταδιακά και αφού τεκμηριωθούν θα ανέβουν στην ιστοσελίδα προς διάθεση.

Προς το παρόν ο μόνος τρόπος να αγοράσει κανείς τα εμφανιζόμενα προιόντα είναι επικοινωνώντας μαζί μας μέσω email (info@pc-ieraodos42.gr), μέσω τηλεφώνου στο 2103462991, ή επισκεπτόμενος το καταστημά μας στη διεύθυνση Ιερά Οδός 42 Αθήνα !

Η παραλαβή των προιόντων μπορεί να γίνει από την έδρα μας ( Ιερά Οδός 42 Αθήνα), μέσω πρακτορείου μεταφορών(εάν πρόκειται να σταλεί εκτός Αθηνών στην περιφέρεια), μέσω courier (κατόπιν συνεννόησης), αλλά και δωρεάν μέσω της εταιρείας μας εάν ο τόπος παράδοσης είναι η Αθήνα (για προιόντα αξίας άνω των 50,00€).

Απλά στείλτε μας ένα e-mail (info@pc-ieraodos42.gr) με τις ερωτήσεις σας και εμείς θα σας απαντήσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται.

To λειτουργικό σύστημα που εγκαθιστούμε είναι Linux. Μπορούμε φυσικά να εγκαταστήσουμε και λειτουργικό Windows  (προσθέτοντας στην τελική τιμή το επιπλέον κόστος αγοράς της έκδοσης που επιθυμείτε ή να κατεβάσουμε κάποια trial έκδοση δωρεάν ή οποία μετά την λήξη της  θα ενεργοποιηθει από εσάς με την αγορά του κλειδιού ενεργοποιήσης).

 

Η εγγύηση είναι από 1 έως 3 χρόνια και εξαρτάται από την εγγύηση που δίνουν οι κατασκευαστές-αντιπροσωπείες των εξαρτημάτων του υπολογιστή. Τα μεταχειρισμένα εξαρτήματα δεν έχουν εγγύηση κατασκευαστή.